(Restudy topmenu)

Skolestresset?

Vi ved, hvordan det er at være ung

Har du haft ondt i maven, når du mødte i skolen? Oplever du ubehag ved tanken om fremlæggelser og eksaminer? Har du svært ved at blive motiveret? 

Næsten alle unge i Danmark kan svare ja til et af spørgsmålene, for skolestress er blevet hverdag for mange.

Vores unge rådgivere har erfaring med at hjælpe andre med samme problemstillinger som dig.

Mød en rådgiver

"Hvis du oplever udfordringer, så skal du vide, at du ikke er alene" - Cecilie, rådgiver

Let tilgængeligt

Med live videorådgivning kan vi hjælpe dig på dine præmisser. Du får hjælp, når det passer dig - også efter skoletid.

Ung til yngre

Vores rådgivere er psykologistuderende i alderen 23-28 år. De møder dig i øjenhøjde og har en stærk faglig ballast.

Hurtig hjælp

Når man har brug for hjælp, skal man ikke vente. Derfor er der ingen ventetid hos os. Vi er klar, når du er klar.

495 kr.

Alle skal have råd til hjælp. Hos os koster en session á 45 min. kun 495 kr.

Sådan kommer du i gang med din første samtale

1. Vælg tid

Vælg en tid i kalenderen, som passer dig. 

2. Beskriv emne

Beskriv kort hvad du gerne vil tale om – så finder vi den rette rådgiver til dig. Emnerne kan naturligvis ændre sig under forløbet.

3. Match

Vi vælger en rådgiver til dig, som har hjulpet andre unge med lignende problemstillinger. 

4. Samtale

Første samtale med din rådgiver starter. Du modtager et link til en krypteret videoforbindelse på mail. 

Alle unge fortjener en hverdag med overskud

”Jeg gjorde det sgu, jeg blev student”. Når en sådan mail tikker ind i indbakken med et billede af en storsmilende student, er vi glade.

For spørger du os, så skal alle unge have muligheden for et liv, hvor der er flest gode dage. En hverdag, hvor angst, stress eller problemer derhjemme ikke stikker en kæp i hjulpet på skolegang, drømme eller overskud. Vi motiveres af at hjælpe og gøre en forskel for unge i Danmark. Vi arbejder på at bringe smil, motivation og livsglæde tilbage for flere unge. Det er derfor, vi har stiftet Elevaid.

Vil du vide mere?

Lad os starte med at slå fast: Der findes ikke to ens forløb. Alle mennesker har unikke historier og udfordringer, og derfor bliver alle forløb tilrettelagt efter din situation og ikke en skabelon. Derfor kan forløbets længde også variere, da længden ofte afhænger af dine udfordringer, dine ønsker og behov. Nogen har brug for 5 samtaler, mens andre har brug for 15.

Selvom forløbene er forskellige, er der en række fællestræk: Et typisk forløb starter med, at du og din terapeut arbejder med at indkredse, hvad I sammen skal arbejde med. Hvis du oplever flere udfordringer, vil I typisk prioritere blandt dem. Hvis du fx har angst og skal til eksamen om 3 uger, vil I typisk arbejde på at forberede dig på eksamenssituationen – derefter vil I så gå mere i dybden med, hvad der ligger bag angsten, og hvordan du kan få det bedre.

Vores terapeuter vil i starten af et forløb fortælle dig, hvordan de arbejder, og hvordan de anskuer din situation. Åbenhed og forudsigelighed er vigtig for alle parter.

Når forløbet går i gang, vil de enkelte samtaler dreje sig om dine konkrete udfordringer, og hvordan du kan arbejde med disse og bevæge dig fremad. Som led i forløbet vil du ofte blive præsenteret for øvelser, som kan hjælpe dig med at håndtere dine udfordringer i mellem samtalerne, og når forløbet er afsluttet.

Alle vores terapeuter er psykologistuderende på kandidatniveau, er godkendte terapeuter og har erfaring med rådgivning. De er udvalgt på grund af deres fagkundskaber og forståelse for unge mennesker. 

Alle terapeuter modtager supervision ved autoriseret psykolog Hjalti Jónsson, som bl.a. er ekspert indenfor kognitiv adfærdsterapi.

Kort sagt: Hos os vil du altid blive mødt af fagligt dygtige terapeuter, som gør sig umage for at give dig den hjælp, som du har brug for.

Du er velkommen til at skrive til os på kontakt@elevaid.dk.