Om os

Alt for mange unge mistrives i dag. Både sociale, faglige og personlige udfordringer kan gøre hverdagen – som ung i Danmark – yderst vanskelig. Mentale udfordringer er ikke et problem blandt få, for langt de fleste har selv oplevet eller kender nogen, hvor dagligdagen er præget af tunge tanker fremfor livsglæde og energi. Det kan være et stort problem for den enkelte unges hverdagsglæde, men det kan også være en stor udfordring, hvis man ønsker at gennemføre sin uddannelse. Det ønsker vi at lave om på.

Det skal være let at identificere mistrivsel

Vi ønsker, at man skal få hjælp med sine udfordringer, inden de vokser sig uoverskuelige. Derfor har vi udviklet et trivselsværktøj, som hjælper uddannelsesinstitutioner med at få løbende viden om elevernes trivsel, så skolens ressourcer kan fokuseres, og der kan sættes ind rettidigt. Det gavner både det enkelte menneske og skolen.

Rådgivning i øjenhøjde

Vores filosofi er, at barrieren for hjælp til unge skal sænkes: Derfor har vi også udviklet et rådgivningskoncept som er skræddersyet til unge. Ved at afvikle sessionerne online sænkes adgangsbarrieren og man kan deltage i trygge rammer derhjemme og efter skoletid – man skal ikke være bekymret over fravær når man vil have hjælp! Hos os får man hjælp af en psykologistuderende på kandidaten som – udover at have en stærk faglig ballast – også selv er ung. Vi samarbejder med en autoriseret psykolog, som superviserer og kvalitetssikrer forløbene. Vi hjælper bl.a. med stressudfordringer, angst og bekymringer.

Vores mission

"Elevaids mission er at hjælpe unge med personlige og sociale problemer, så de får de bedste forudsætninger for et godt ungdomsliv."
Nikolaj Schlüter
Stifter

Teamet

Cecilie
Bogner

Rådgiver

Emma
Pilkær

Rådgiver

Katja
Sandberg

Rådgiver

Hjalti
Jónsson

Supervisor
PhD, aut. psykolog

Nikolaj
Schlüter

Stifter