Persondatapolitik for Elevaids app

Krypteret platform

Dine personoplysninger behandles og opbevares efter gældende dansk ret og GDPR. Vi anbefaler altid, at du er på en sikker internetforbindelse med kode.

Hvilke oplysninger opbevarer vi?

Vi opbevarer de oplysninger, som du har tastet ind ved oprettelse af login, dvs. navn, telefonnummer, mail, skole og klasse. Derudover opbevarer vi scoren for dine svar på trivselsspørgsmålene.

Hvem har adgang til data?

Elevaid ApS opbevarer dine data sikkert på en krypteret server. Din skole har adgang til data som du indtaster med det formål at sikre god trivsel for dig og dine klassekammerater. Data bruges også til generelle statistiske formål.

Vi videregiver ingen oplysninger

Vi videregiver ikke oplysninger om dig uden dit samtykke. I særlige tilfælde kan der dog være undtagelser, der følger af lovgivningen. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år fra det seneste notat. Oplysninger til brug for administration og regnskaber opbevares så længe regnskabsreglerne kræver det. Det er op til 6 år.

Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du har givet samtykke til at vi videregiver oplysninger, kan du trække samtykket tilbage ved at kontakte os på kontakt@elevaid.dk. Du har ret til at få rettet eller slettet eventuelle ukorrekte oplysninger. Klage over behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.