Persondatapolitik for Elevaids app

Krypteret platform

Dine personoplysninger behandles og opbevares efter gældende dansk ret og GDPR. Vi anbefaler altid, at du er på en sikker internetforbindelse med kode.

Hvilke oplysninger opbevarer vi?

Vi opbevarer de oplysninger, som du har tastet ind ved oprettelse af login, dvs. navn, telefonnummer, mail, skole og klasse. Derudover opbevarer vi scoren for dine svar på trivselsspørgsmålene.

Hvem har adgang til data?

Elevaid ApS opbevarer dine data sikkert på en krypteret server. Studievejlederne og ledelsen på din skole har adgang til data med det formål at kunne yde hurtig hjælp og til generelle statistiske formål. Lærere og andet personale på din skole har ikke adgang til data.

Vi videregiver ingen oplysninger

Vi videregiver ikke oplysninger om dig uden dit samtykke. I særlige tilfælde kan der dog være undtagelser, der følger af lovgivningen. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år fra det seneste notat. Oplysninger til brug for administration og regnskaber opbevares så længe regnskabsreglerne kræver det. Det er op til 6 år.

Dine rettigheder

Du har ret til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du har givet samtykke til at vi videregiver oplysninger, kan du trække samtykket tilbage ved at kontakte os på kontakt@elevaid.dk. Du har ret til at få rettet eller slettet eventuelle ukorrekte oplysninger. Klage over behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

For Elevaid er det højeste prioritet, at vores klienters personfølsomme oplysninger bliver sikkert opbevaret og at andre ikke har adgang til oplysningerne. Vi har pligt til at opbevare oplysningerne sikkert og fortroligt og har interne regler, der sikrer dette.
Anders Winnerskjold Konradsen
Stifter