Vi er klar til at hjælpe dig

1. Book tid

Tilgå bookingsystemet via knappen herunder. 

2. Beskriv emne

Beskriv med få ord hvad du gerne vil tale om – så finder vi den rette rådgiver til dig. Emnerne kan naturligvis ændre sig under forløbet.

3. Match

Vi vælger en rådgiver til dig, som har hjulpet andre unge med lignende problemstillinger. 

4. Samtale

Første samtale med din rådgiver starter. Du modtager link til videoforbindelsen på mail. 

Let tilgængeligt

Med live videorådgivning kan vi hjælpe dig på dine præmisser. Du får hjælp, når det passer dig - også efter skoletid.

Ung til yngre

Vores rådgivere er psykologistuderende i alderen 23-28 år. De møder dig i øjenhøjde og har en stærk faglig ballast.

Hurtig hjælp

Når man har brug for hjælp, skal man ikke vente. Derfor er der ingen ventetid hos os. Vi er klar, når du er klar.

495 kr.

Alle skal have råd til hjælp. Hos os koster en session á 45 min. kun 495 kr.

Praktiske informationer

Rågiveren sender et link til et krypteret videorum på mail. Du klikker blot på linket når sessionen skal starte, hvorefter rådgiveren kan lukke dig ind. Du skal ikke installere noget program eller huske koder – systemet fungerer med en normal browser (fx Google Chrome, Safari eller MS Edge). Ganske nemt.

Vi anbefaler, at du sidder alene og uforstyrret med din computer under sessionen. 

Du kan betale med kort i bookingsystemet herover. Vi trækker først pengene når sessionen er afviklet. 

Afbud skal meldes senest 24 timer før samtalen afholdes, så Elevaid har muligheden for at give tiden til en anden. Du skal melde afbud pr. mail direkte til din rådgiver. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Vores rådgivere er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at rådgiveren ikke må videregive information om klientens private forhold såsom udfordringer, rutiner, synspunkter, tro, nærmeste relationer eller andre oplysninger, som er blevet givet i fortrolighed. Tavshedspligten kan dog tilsidesættes af underretningspligten i særlige tilfælde (eksempelvis for at forhindre kriminelle handlinger og/eller sikre rimelige livsvilkår for klienten). Elevaid følger Dansk Psykologforenings anbefalinger om tavshedspligt (2013).

Alle Elevaids rådgivere har en bachelorgrad i psykologi og er nu igang med kandidatuddannelsen. De har derfor en stærk faglig ballast og har gennemført faget ‘interventionsmetode’, som giver dem praktisk træning og viden om konkrete terapimetoder. Det betyder at Elevaids rådgivere har de nødvendige erfaringer og færdigheder til at indtage og udøve terapeutrollen – herunder terapeutens procesmæssige og strukturerende opgaver. Alle rådgivere superviseres af en autoriseret psykolog med mere end 15 års erfaring.

Der findes ikke to ens forløb og derfor heller ikke et enkelt svar på hvor mange sessioner du har behov for. Du bestemmer selv hvor mange sessioner du ønsker.

Vores erfaring viser, at et forløb på 8-10 sessioner med én session i ugen giver en god effekt. Med en ugentlig samtale er det muligt at arbejde målrettet og fastholde den positive udvikling. Efter 8-10 sessioner kan man typisk ‘stå på egne ben’, da vi anvender teknikker og metoder, som gør dig i stand til selv at tackle udfordringerne i fremtiden.