Priser for rådgivning

Gratis forsamtale

0 kr.

1 Session

495 kr.

Spørgsmål & svar til rådgivning

Der findes ikke to ens forløb og derfor heller ikke et enkelt svar på hvor mange sessioner du har behov for. Du bestemmer selv hvor mange sessioner du ønsker.

Vores erfaring viser, at et forløb på 8-10 sessioner med én session i ugen giver en god effekt. Med en ugentlig samtale er det muligt at arbejde målrettet og fastholde den positive udvikling. Efter 8-10 sessioner kan man typisk ‘stå på egne ben’, da vi anvender teknikker og metoder, som gør dig i stand til selv at tackle udfordringerne i fremtiden. 

Rågiveren sender et link til et krypteret videorum på mail. Du klikker blot på linket når sessionen skal starte, hvorefter rådgiveren kan lukke dig ind. Du skal ikke installere noget eller huske koder for at få adgang. Ganske nemt.

Vi anbefaler, at du sidder alene og uforstyrret med din computer under sessionen. 

Du kan betale med kort i bookingsystemet (tryk på ‘book tid’). Vi trækker først pengene når sessionen er afviklet. 

Afbud skal meldes senest 24 timer før samtalen afholdes, så Elevaid har muligheden for at give tiden til en anden. Du skal melde afbud pr. mail direkte til din rådgiver. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Vores rådgivere er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at rådgiveren ikke må videregive information om klientens private forhold såsom udfordringer, rutiner, synspunkter, tro, nærmeste relationer eller andre oplysninger, som er blevet givet i fortrolighed. Tavshedspligten kan dog tilsidesættes af underretningspligten i særlige tilfælde (eksempelvis for at forhindre kriminelle handlinger og/eller sikre rimelige livsvilkår for klienten). Elevaid følger Dansk Psykologforenings anbefalinger om tavshedspligt (2013).

Alle Elevaids rådgivere har en bachelorgrad i psykologi og er nu igang med kandidatuddannelsen. De har derfor en stærk faglig ballast og har gennemført faget ‘interventionsmetode’, som giver dem praktisk træning og viden om konkrete terapimetoder. Det betyder at Elevaids rådgivere har de nødvendige erfaringer og færdigheder til at indtage og udøve terapeutrollen – herunder terapeutens procesmæssige og strukturerende opgaver. Alle rådgivere superviseres af en autoriseret psykolog med mere end 15 års erfaring.

På udkig efter pris på trivselsværktøjet?